Qui som?

Som una petita empresa catalana familiar formada per professionals, que des de 1990 ens dediquem al disseny multimèdia i producció audiovisual. Durant tots aquests anys hem realitzat treballs molt diversos, per empreses i institucions, i hem acumulat una gran experiència tant tècnica com creativa.

A CALIDOS sempre hem estat una empresa pionera en la producció digital. L’any 1991 ens iniciem en la creació dels primers CD-ROM interactius i jocs educatius. Alguns dels encàrrecs que vam tenir van ser: el 1994 animacions i vídeos per l’enciclopèdia francesa Bordas Multimedia; el 1996 realitzem jocs interactius per nens per Televisió de Catalunya; jocs per La Vanguardia i diversos treballs  pel Departament de Medi Ambient de la Generalitat, entre altres. També hem estat pioners en la creació de pàgines web corporatives, comercials, lúdiques i educatives. Som experts en la codificació i compressió de vídeo sota demanda i altres experiències avançades. Fins al dia d’avui hem treballat per a clients molt diversos en els camps de la cultura, el medi ambient, la indústria, la comunicació, la publicitat, l’educació, enginyeria, el comerç i un llarg etcètera.

Del 2006 al 2010 he treballat per un gran projecte documental de la Direcció General del Patrimoni, del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya realitzant fotografies panoràmiques, gigafotos i vídeo en alta definició pel portal patrimoni.gencat.cat.

Actualment estem especialitzats en produccions en produccions audiovisuals en alta definició (HD, HDTV), videografia (Motion Grpahics i animació 3D) i fotografia digital immersiva (Foto panoràmica de 360º, QTVR, FLASH, HTML5) i GIGAFOTO (fotografia de molta resolució interactiva).

Ens agrada participar en projectes creatius i innovadors, amb un compromís ètic i al servei de les persones.

A CALIDOS creiem que un altre món és possible i és per això que donem suport a associacions sense ànim de lucre i dediquem una part del nostre temps a projectes de cooperació, culturals o artístics.

quisom1